ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Δεκ - 01
2017

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Η Οδική Βοήθεια της εταιρείας μας είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο για να καλύψει οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στο όχημά σας είτε από βλάβη είτε από ατύχημα. Στον χώρο των οδικών μεταφορών εκτός από τους ιδιώτες έχουμε αναπτύξει συνεργασίες και με εταιρείες-επιχειρήσεις εντός και εκτός της Π.Ε. Μαγνησίας. Στους συνεργάτες μας έρχονται να προστεθούν και διοργανώσεις Rally στις οποίες προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας κατά την διεξαγωγή των αγώνων.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε στην οδική βοήθεια είναι οι ακόλουθες:

  • Μεταφορές αυτοκινήτων
  • Μεταφορές μοτοσυκλετών
  • Ρυμουλκήσεις/ Μεταφορές φορτηγών
  • Ρυμουλκήσεις/ Μεταφορές mini-bus και λεωφορείων
  • Ρυμουλκήσεις τροχόσπιτων

Στο κομμάτι της οδικής βοήθειας έρχονται να προστεθούν και ιδιόκτητα Λεωφορεία Δημοσίας Χρήσεως (50 θέσεων και 18 θέσεων) από την εταιρεία μας καθώς και μία συνεργασία με Taxi. 

Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να σας δώσουμε μία ολοκληρωμένη λύση όταν το μεταφορικό μέσο με το οποίο κινείστε πάθει κάποια βλάβη/ατύχημα  και είναι αδύνατον να συνεχίσετε το ταξίδι σας. Ειδικότερα, υπάρχει η δυνατότητα να συνδυαστεί η ρυμούλκηση και η μεταφορά του οχήματος σας (λεωφορείο, mini bus, αυτοκίνητο, τροχόσπιτο κτλ) με την μεταφορά των επιβατών στον τελικό τους προορισμό και όλα αυτά με ασφάλεια, χωρίς καθυστερήσεις και ταλαιπωρία, μέσα από ένα ολοκληρωμένο πακέτο προσφοράς. 

Στόχος, μας είναι η κάλυψη των βασικών αναγκών των πελατών μας και εξυπηρέτησή τους με τον βέλτιστο τρόπο.
 
 

     

Μέσα Μεταφοράς Επιβατών

 

[contact-form-7 404 "Δεν βρέθηκε"]ν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Translate »