Γερανοί

Δεκ - 04
2017

Γερανοί

Οι Γερανοί της επιχείρησής μας διαθέτουν τους απαραίτητους ελέγχους ανυψωτικών μηχανημάτων και είναι κατασκευασμένοι σύμφωνα με τις τελευταίες προδιαγραφές από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Επιπλέον, τα οχήματά μας φέρουν άδεια κυκλοφορίας Φορτηγού Δημοσίας Χρήσης (ΦΔΧ).

Το μέγιστο ύψος που μπορούν να αποκτήσουν είναι τα 38 μέτρα εξυπηρετώντας με ευκολία τις ανάγκες των πελατών μας. Διαθέτουμε τρία οχήματα τα οποία διαφοροποιούνται ως προς το ύψος που μπορούν να αποκτήσουν. Τα ανυψωτικά μηχανήματα που διαθέτουμε χωρίζονται σε 3 κατηγορίες ως προς το ύψος τους και είναι οι εξής:

  1. Ανυψωτικό μηχάνημα με μέγιστο ύψος 21 μέτρα
  2. Ανυψωτικό μηχάνημα με μέγιστο ύψος 26 μέτρα
  3. Ανυψωτικό μηχάνημα με μέγιστο ύψος 38 μέτρα

Επιπλέον, πέραν των βασικών χρήσεων των γερανών (ανυψώσεις, μεταφορά βαρέων αντικειμένων κτλ), μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επαναφορά των οχημάτων που είτε έχουν βγει εκτός οδικού δικτύου είτε έχουν αναποδογυρίσει.

Στην περίπτωση αυτή, αν ένα όχημα εμπλακεί σε τέτοιο ατύχημα το οποίο μεταφέρει επιβάτες (λεωφορείο, mini bus, τροχόσπιτο, αυτοκίνητο) υπάρχει η δυνατότητα μεταβίβασης των επιβατών από το ένα όχημα στο άλλο το οποίο θα ανήκει στην εταιρεία μας.

Συνεπώς, υπάρχουν οι εξής τρεις δυνατότατες:

  1. Επαναφορά οχήματος στο δρόμο με γερανό
  2. Ρυμούλκηση/Μεταφορά αυτού όπου υποδειχθεί
  3. Μεταφορά των επιβατών

Όλα τα παραπάνω υπάρχει η δυνατότητα να συνδυαστούν μέσα από ένα ολοκληρωμένο πακέτο προφοράς.

 

Φωτογραφίες:

                                         

                                 

         

  

  

 

 

       

  

 

   

 

 

      

 

         

                     

       

     

 

Μέσα Μεταφοράς Επιβατών 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Translate »