ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

Σεπ - 11
2020

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

Στον στόλο των οχημάτων της εταιρείας μας συμπεριλαμβάνονται και δύο λεωφορεία (Λεωφορεία Δημοσίας Χρήσεως) των 50 και 18 θέσεων. Επίσης, συνεργαζόμαστε και με taxi. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας. Η γνώση του αντικειμένου και η εμπειρία μας είναι μεγάλη.

Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε οργανωμένα ταξίδια πάντα σε συμφέρουσες τιμές και κυρίως με ασφάλεια, υπευθυνότητα και ποιότητα στις υπηρεσίες που σας παρέχουμε.

Συνεργαζόμαστε με τουριστικά γραφεία και η υπάρχει η δυνατότητα διοργάνωσης οδικών εκδρομών, ημερήσιων ή και περισσοτέρων ημερών αλλά και περιηγήσεων εντός ή και εκτός πόλης καθώς και για οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα.

Απευθυνόμαστε σε αθλητικούς συλλόγους, σχολεία, πανεπιστήμια και σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα ατόμων που ενδιαφέρεται να περάσει δημιουργικά και ταξιδιωτικά τον χρόνο του.

Ωστόσο, εκτός των παραπάνω υπηρεσιών μπορούμε ως εταιρεία να καλύψουμε και μία έκτακτη κατάσταση στην οποία θα βρεθείτε. Ειδικότερα, είμαστε σε θέση όταν το όχημα με το οποίο κινείστε είτε είναι λεωφορείο, τροχόσπιτο ή αυτοκίνητο να μπορούμε να σας δώσουμε λύσεις για την μετακίνηση των επιβατών σας, και όλα αυτά μέσα από ολοκληρωμένα πακέτα προσφορών.

Στην πράξη έχουμε την δυνατότητα να κανονίσουμε τόσο την ρυμούλκηση του οχήματός σας όσο και την μετάβαση των επιβατών στον τελικό τους προορισμό.

Στην περίπτωση των αυτοκινήτων η συνεργασία μας με taxi μπορεί να σας δώσει άμεσα τη λύση.

Τέλος, σε περίπτωση καθέλκυσης ή ανέλκυσης του σκάφους σας πάλι είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Μπορούμε λοιπόν να συνδυάσουμε την μεταφορά του σκάφους, την καθέλκυση/ανέλκυση του και την μεταφορά των επιβατών του.

Translate »